maanantai 18. toukokuuta 2015

Päivän biisi #1

Kuten sanottua, musiikki on tärkeä osa elämääni. Aion lisäillä blogiini biisejä, joita on tullut kyseisenä päivänä kuunneltua tai muuten vain on kuuntelemisen arvoisia.


Ensimmäisenä pääsee esittelyyn Shinedownin versio kappaleesta Simple Man. Siinäpä vasta elämänohjeita jokaiselle. Seuraa sydäntäsi, kuuntele sieluasi. Mikä on elämässä tärkeintä, raha vai rakkaus. Ehkä se, että päivän päätteeksi voisi olla tyytyväinen omaan elämäänsä. Ei ihan helppoa, ainakaan itselle.

Mikäpä sitten saa ihmiset tyytymättömäksi, no varmasti monikin asia. Joko ei tiedä mitä haluaa tai sitten ei ole keinoja sitä saavuttaa. Veikkaanpa, että täällä hyvinvointivaltioissa yksinäisyys ja rakkaudettomuus nousee korkealle murheiden listalla. Jossain köyhemmissä maissa taas yhteisöllisyys on lujempaa ja puolisokin ehkä löytyy, mutta raha on luonnollisesti tiukassa. Ei se tietysti takaa mitään, että jos rahaa ja rakkauttakin on niin olisi täysin tyytyväinen elämäänsä, mutta antaa se paremmat lähtökohdat kuitenkin. Terveys on tietysti ihmisen tukipilari, mutta väittäisin että sekä terveys- että rahamurheet tuntuvat pienemmiltä, jos on joku toinen jonka kanssa ne jakaa.

Pitäisi siis uskaltaa kuunnella sydäntään ja rohkaistua myös sitä seuraamaan, helppoa vai mitä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti