torstai 21. toukokuuta 2015

Back to the reality

Eipä ollut aamulla jäljellä kuin haikea muisto eilisestä. Vettä satoi taivaan täydeltä, joten ulos ei ollut ainakaan asiaa. Liekö sää sitten vaikuttanut tämänpäiväiseen soittolistaan, mutta päivä kului edesmenneen kitaravirtuoosin, Gary Mooren, tuotantoa kuunnellessa. Tulipa itsekin otettua kitara käteen ja soiteltua vähän sitä sun tätä.


Gary Moore - The Loner. Tuota kuunnellessa huomaan, kuinka oma sieluni resonoi täysin samalla aaltopituudella näiden sävelten kanssa. Sanoisin, että tässä on yksi kaikkien aikojen kitarabiiseistä ja hyvä esimerkki siitä, ettei välttämättä tarvita sanoja tunteiden ilmaisemiseksi. Kappaleen nimikin loksahtaa kyllä täysin paikalleen, ei varmaan kukaan keksi osuvampaa nimeä biisin kuultuaan. Kai sen hienous myös korostuu, jos tuntee olevansa luonteeltaan jonkinlainen yksinäinen susi.

Jännä juttu miten tuon kitaran kanssa saakaan ajan kulumaan. Varsinkin, jos jotain uutta kappaletta opettelee, niin saattaa useampi tunti vierähtää huomaamatta.  Kuka siis mitään ihmiskontaktia kaipaakaan, kun voi kitaraakin kaulailla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti