sunnuntai 20. marraskuuta 2022

Lazy sunday or is it just me

Nojailen työtuoliini jalat pöydälle nostettuna, kädet niskan taakse ristittynä. Kuuntelen youtubesta pehmeää musiikkia ja mietin, mistä kirjoittaisi uuden postauksen. Pyörittelen mielessä pyörineitä aiheita, mutta en saa oikein mistään kiinni. Onhan tässä elämässä riittänyt ylä- ja alamäkiä, mutta juuri tässä hetkessä kaikki tuntuu tasaiselta. Hyvällä tavalla. 

Tänään olisi ollut hyvin aikaa kirjoittaa viimeviikkoina askarruttaneista asioista, mutta välillä kun aikaa on, ei puolestaan löydy sitä tarvittavaa inspiraatiota. Toisinaan myöskään ei viitsisi pilata niitä hyviä päiviä muistelemalla jotain asiaa, mikä ei juuri sillä hetkellä tunnukaan vaivaaan. Eihän sitä kai kannata alkaa väkisinkään mitään syvällisempää kirjoittamaan, joten riittäköön tälläkertaa tällainen. 

Käytetään toki tämäkin hetki jollain tavalla hyödyksi. Ainahan voi puhua musiikista tai ainakin mainostaa muille hyviä uusia löytöjä tai miksei vähän vanhempiakin. Tällä kertaa voisin suositella kuuntelemaan pariskuntaa nimeltä The Hound + The Fox. Sanoisinko, että melkoisen eteerisiä covereita ja omiakin kappaleita löytyy heidän tuotannostaan. Eteerisiä, hmm. onkohan tuo nyt edes se sana jota hain. No kuunnelkaa itse ja kertokaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti