lauantai 27. helmikuuta 2021

Tuhlaajapojan paluu?

Viimeisten vuosien aikana blogini on melkolailla hiljentynyt. Elämäni on kääntynyt lähes päälaelleen niistä ajoista, jolloin olin täällä aktiivisimmillani. Olen huomannut, että aktiivisempi elämä on tuonut mukanaan myös sen, ettei tänne vain kerta kaikkiaan ole aikaa kirjoitella mitään syvällistä, eikä oikein mitään muutakaan. Tarvitsisin enemmän sellaista rauhoittumisaikaa, jotta mielikuvitukseni pääsisi taas lentoon. 

Siksi olenkin joutunut pohtimaan ja priorisoimaan asioita, joihin olen halunnut keskittyä elämässäni näiden vuosien aikana. Edelleen kuitenkin huomaan sisälläni sellaisen palon kirjoittamiseen ja haluan tätä tai jotain muuta kirjoittamista jatkaa myös tulevaisuudessa. Sitä en osaa sanoa, millä aikajänteellä tuo on taas ajankohtaista, alkaako se tästä hetkestä vai vasta eläkeiässä. 

Mutta kuten tässä viime vuonnakin taas kävi valitettavan selväksi, niin koskaanhan sitä ei tiedä, miten kauan täällä porskutetaan eteenpäin. Parempi olisi siis ennemmin kuin myöhemmin tarttua niihin asioihin, joita haluaa elämänsä aikana tehdä ja saavuttaa.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti